Top
Picknicktafels

Picknicktafel kinderen online uitkiezen

Kinderglijbaan.nl heeft de mooiste picknicktafel kinderen om heerlijk buiten te spelen of te gezellif buiten te eten. Een picknicktafel voor kinderen is altijd leuk en de kinderen hebben dan een eigen plekje. Kies een mooie picknicktafel kinderen uit!

Little Tikes picknicktafel

Little Tikes picknicktafel of een leuke houten picknicktafel? Little TIkes heeft mooie hard plastic picknicktafels. Deze zijn gemakkelijk schoon te houden en zeer duurzaam. Ook kan je kieden voor een houten picknicktafel, maar die zal je af en toe moeten schilderen. Bestel nú een Little Tikes picknicktafel met korting!

Picknicktafels gratis thuisbezorgd

Alle picknicktafels op onze website worden gewoon makkelijk thuisbezorgd! Kies nu uit ons grote assortiment picknicktafels en deze heeft u meestal met een dag of twee in huis! Nú de mooiste picknicktafels voor uw kinderen!
Kinderpicknicktafel
Kinderpicknicktafel
Picknicktafel voor kinderen. Kinderen hebben aan deze picknicktafel genoeg ruimte om spelletjes te doen met al hun vriendjes en vriendinnetjes.
€ 84,95
€ 74,95
Kinderpicknicktafel hardhout
Kinderpicknicktafel hardhout
Picknicktafel voor kinderen met veel verschillende kleurtjes. Kinderen zullen aan deze picknicktafel spelletjes doen met al hun vrienden.
€ 109,95
€ 99,95
Little Tikes 4668 Grote Picknicktafel Primary
Little Tikes 4668 Grote Picknicktafel Primary
Picknicktafel voor kinderen vanaf 3 jaar. De tafel is geschikt voor 6 kinderen. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes spelletjes doen aan de tafel.
€ 102,50
€ 82,50
Little Tikes 466A Grote Picknicktafel Evergreen
Little Tikes 466A Grote Picknicktafel Evergreen
Picknicktafel voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De tafel is voor 6 personen. Kinderen zullen veel leuke speel momenten hebben met hun vrienden
€ 93,50
€ 83,50
Little Tikes 479A Picknicktafel Evergreen
Little Tikes 479A Picknicktafel Evergreen
Tafel geschikt voor 4 kinderen. Picknicktafel waar kinderen lekker aan kunnen spelen of gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes aan kunnen eten.
€ 81,95
€ 71,95
Picknicktafel met paraplu Little Tikes (niet meer leverbaar)
Picknicktafel met paraplu Little Tikes
Picknicktafel met paraplu van Little Tikes. Mooie opvouwbare picknicktafel geschikt voor 6 kinderen.
€ 110,00
€ 105,00