Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Speeltoestellen

Speeltoestellen altijd gratis verzonden

Speeltoestellen voor ieder budget vind je op Kinderglijbaan.nl. De mooiste speeltoestellen voor peuters en kleuters gemakkelijk online bestellen. Bekijk vooral ons grote assortiment houten speeltoestellen!
 

Speeltoestellen buiten spelen

Op grote speeltoestellen is het heerlijk buiten spelen! Kies een plastic speeltoestel of houten speeltoestel buiten.  Alle speeltoestellen buiten worden gratis bij u bezorgd!
 

Houten speeltoestel voor jarenlang plezier

Bekijk ons top assortiment houten speeltoestellen gemaakt van het beste kwaliteit hout. Dit hout is gesorteerd op de duurzaamheid. Een houten speeltoestel blijft altijd het leukst om een echte hut van te maken bijvoorbeeld!
Feber Gus Kruip & Speelrups (niet meer leverbaar)
Feber Gus Kruip & Speelrups
Speelrups geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De kinderen kunnen er met meerdere in spelen de rups is namelijk erg breed.
€ 238,95
€ 213,95
Little Tikes 4259 Hide n Slide Klimrek (niet meer leverbaar)
Little Tikes 4259 Hide n Slide Klimrek
Speeltoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dit Klimrek heeft een glijbaan en een geheime speelruimte aan de onderkant van het toestel.
€ 151,95
€ 136,95
Rekstok met ronde palen Rudolf (niet meer leverbaar)
Rekstok met ronde palen Rudolf
Klimrek voor 2 personen. Het klimrek past perfect in de tuin en heeft niet veel ruimte over. Kinderen kunnen hier lekker met hun vrienden aan spelen.
€ 155,00
€ 150,00
Blue Rabbit Duplex (niet meer leverbaar)
Blue Rabbit Duplex
Speeltoestel met touwladder en een polyester doek voor het dak. Kinderen zullen hier uren speel plezier hebben met al hun vriendjes en vriendinnetjes.
€ 710,95
€ 685,95
Blue Rabbit Bunker (niet meer leverbaar)
Blue Rabbit Bunker
Houten speeltoestel waar kinderen veel plezier zullen hebben met al hun vriendjes en vriendinnetjes. Dit speeltoestel heeft een klimwand!
€ 610,95
€ 580,95
Blue Rabbit Mezzanine (niet meer leverbaar)
Blue Rabbit Mezzanine
Glijbaan aan het speeltoestel is mogelijk. Super leuk speeltoestel waar kinderen uren zullen spelen met al hun vriendjes en vriendinnetjes.
€ 337,50
€ 312,50
Speeltoren Armin (niet meer leverbaar)
Speeltoren Armin
Speeltoestel met glijbaan en aanbouwveranda. Dit houten speelhuis is perfect voor in je tuin! Kinderen zullen hier lekker spelen met al hun vrienden.
€ 586,50
€ 561,50
Speeltoren Alex (niet meer leverbaar)
Speeltoren Alex
Speeltoestel met schommel, ringtrapeze en glijbaan. Kinderen zullen  op dit grote speeltoestel uren speel plezier hebben met hun vrienden.
€ 607,50
€ 582,50
Feber Mega 4 in Line (niet meer leverbaar)
Feber Mega 4 in Line
Intelligentietoestel voor kinderen vanaf 6 jaar. Leuk voor in de tuin en op school. Voor 2 of meer personen. De kinderen zullen het spel snel begrijpen.
€ 195,50
€ 190,50
Little Tikes Klimrek Baby Swing Kasteel (niet meer leverbaar)
Little Tikes Klimrek Baby Swing Kasteel
Speeltoestel voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Dit klimrek heeft een glijbaan en een schommel. De schommel is voorzien van een driepunts gordel.
€ 189,60
€ 184,60