Top
Trampolines

Trampolines voor in de tuin?

Trampolines blijven in trek. Kinderen kunnen heerlijk springen op de beste kwaliteit trampolines van Kinderglijbaan.nl. Bekijk het grote assortiment trampolines en kies een mooie trampoline uit!
 

Trampolines rechthoekig of ronde trampolines

Trampolines rechthoekig of een ronde trampoline? Heb je een grote tuin dan passen trampolines rechthoekig meestal wel. Voor de kleinere tuinen zijn ronde trampolines weer uitermate geschikt. Vind een mooie rechthoekige trampoline die bij uw tuin past.
 

Trampoline randkussen voor extra veiligheid

Een trampoline randkussen zorgt voor extra veiligheid. Veilig springen is belangrijk, dus wij adviseren altijd een trampoline randkussen voor de veiligheid van uw kind. Alle trampolines nú met flinke korting!
Game On Sport Trampoline Ovaal - Niet meer leverbaar (niet meer leverbaar)
Game On Sport Trampoline Ovaal - Niet meer leverbaar
Dik randkussen voor de bescherming van de kinderen. De trampoline heeft een ovale vorm, met een afmeting van 423 x 244 centimeter.
€ 260,95
€ 240,95
Game on Sport Mega Fun Trampoline Koe en Panter (niet meer leverbaar)
Game on Sport Mega Fun Trampoline Koe en Panter
Beschermhoes met de print van een koe of een panter. Trampoline met een extra dikke beschermrand dus perfect voor kinderen.
€ 146,50
€ 126,50
Little Tikes First Trampoline - Niet meer leverbaar (niet meer leverbaar)
Little Tikes First Trampoline - Niet meer leverbaar
Beschermrand van hoge kwaliteit. De trampoline is bedoeld voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De trampoline heeft een supersterk veiligheidsnet.
€ 213,80
€ 208,80
Game on Sport Mega Flash Trampoline 244 cm + Veiligheidsnet (niet meer leverbaar)
Game on Sport Mega Flash Trampoline 244 cm + Veiligheidsnet
Trampoline met veiligheidsnet. Deze trampoline is geschikt voor 1 persoon. Op de spring mat zullen kinderen uren lang plezier hebben.
€ 176,95
€ 161,95