Top
Verzenden & retourneren

Speeltoestellen verzenden

Alle speeltoestellen worden altijd gratis aan u verzonden!

Kinderglijbaan.nl werkt vanuit een aantal verschillende distributiecentra. In 99% van de gevallen kunnen wij de dag erna uw speeltoestel al thuis afleveren. Houdt u maximaal rekening met een verwerkingstijd van 3 tot 4 werkdagen.

De meestel kleinere speeltoestellen worden verzonden door DHL. U ontvangt een track en trace code wanneer het pakket bij ons weg gaat. Voor de grotere speeltoestellen wordt een transporteur ingeschakeld en deze zal altijd even contact op nemen om het aflever moment af te spreken. 
 
Wanneer het speeltoestel van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch en per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u het speeltoestel elders gaat kopen. Wij zullen het bedrag van uw bestelling dan binnen 48 uur aan u terug overmaken.

Wanneer de afmeting van het speeltoestel of het gewicht tot veel hogere verzendkosten leidt houden wij ons het recht voor hier een kleine extra bijdrage voor te vragen. WIj zullen uiteraard tijdig contact hierover opnemen.

Speeltoestellen retourneren
De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde speeltoestellen ongebruikt, in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening.

Na retour ontvangst van uw speeltoestel zullen wij, na controle van de staat waarin het verkeerd, zo spoedig mogelijk het door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren.

Op deze manier kunt u altijd veilig een speeltoestel bestellen en kunt u het speeltoestel eerst even thuis bekijken. Heeft u hier vragen over? Bel ons gerust 076-8200817!